Úvod / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  1. Informujeme tímto, že společnost PRO-MOTION s.r.o., se sídlem Zubatého 295/5, Smíchov, 150 00 Praha, IČ: 28072286, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), zpracovává ve smyslu GDPR (Obecné nařízení na ochranu osobních údajů) platného jednotně v rámci EU od 25. května 2018 (v Česku toto nařízení nahradí současnou právní úpravu ochrany osobních údajů v podobě směrnice 95/46/ES a související zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) tyto osobní údaje, které jste jí poskytli v minulosti ve spojení se založením účtu ve fitness centru Euforie:
    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
  2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mailovou adresu je nutné zpracovat za účelem tvorby a rušení rezervací a s tím spojené administrativy, pro případ nutnosti informovat klienty o důležitých změnách, jako je změna otevírací doby, změna ceníku a v dalších výjimečných případech (například záměna rezervační karty apod.) a dále za marketingovými účely fitness Euforie. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu aktivního účtu ve fitness Euforie.
  3. Ponecháním si karty Euforie fitness souhlasíte s výše uvedeným zpracováním a udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to vrácením karty Euforie fitness (zrušením účtu), kdy budou odstraněna veškerá Vaše osobní data, případně osobně na recepci požádáním o vymazání emailové adresy a telefonního čísla (tímto úkonem přijímáte riziko, že nemůžete být informován/a o změně či zrušení Vaší rezervace, o blížícím se termínu propadnutí Vašeho kreditu apod.).
  4. Správce je oprávněn požadovat prokázání Vaší totožnosti za účelem zamezení přístupu neoprávněných osob k Vašim osobním údajům.
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • a. Poskytovatel softwaru StaMPi, spol. s r.o. a STUDIO ERIGO s.r.o.
    • b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • c. Za určitých, přesně definovaných, podmínek je Správce povinen některé osobní údaje klientů nebo zaměstnanců předat na základě platných právních předpisů např. Policii ČR, popř. jiným orgánům činným v trestním řízení včetně specializovaných útvarů (ÚOOZ, Celní správa atd.) a dalším orgánům veřejné správy.
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět (viz bod č. 3),
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás vymazání těchto osobních údajů (viz bod č. 3),
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  7. Správce můžete kontaktovat na e-mailu: info@euforie.cz či písemně na adrese sídla Správce (Zubatého 295/5, Smíchov, 150 00 Praha).
  8. Vaše osobní údaje Správci poskytujete zcela dobrovolně. Nemáte žádnou povinnost je poskytnout. V případě že je neposkytnete, nehrozí Vám žádné sankce, Tímto úkonem ale přijímáte riziko, že nemůžete být informován/a o změně či zrušení Vaší rezervace, o blížícím se termínu propadnutí Vašeho kreditu apod.
Mapa - 3458 - full page

50.0591279,14.4369108

4x v Praze / 7 dní v týdnu

4x v Praze

Praha 3 - Žižkov

Pitterova 5/2878
(Areál SK Žižkov)
info@euforie.cz
+420 776 061 092

Praha 4 - Pankrác

Na Pankráci 1598/78
(2 min. od metra Pankrác)
info@euforie.cz
+420 733 612 093

Praha 5 - Smíchov

Štefánikova 43a
(Arbesovo náměstí)
info@euforie.cz
+420 608 061 091

Praha 8 - Karlín

Sokolovská 131/86
(tram. zas. Křižíkova)
info@euforie.cz
+420 739 606 090

Proč cvičit a relaxovat v Euforii

U nás se nemusíte vázat. Chodíte a platíte jak potřebujete.

Pay As You Go

Nemáme žádné povinné členství. Klubová karta slouží k rezervacím a lze ji použít na kterékoliv pobočce. Můžete vždy cvičit ve fitku, které je vám nejblíž.

Osobní vztahy a rodinná atmosféra jsou pro nás zásadní.

Euforie

Jsme malé velké fitko s komplexní nabídkou služeb a rodinnou atmosférou, která je klíč k našemu úspěchu. I vašemu.

Nejnovější světové trendy a prověření instruktoři. Zeptejte se!

Instruktoři a trenéři

Tabata, hardcore, poweplate, kinesis? Nevíte, co se za tím skrývá ? Vše vám rádi vysvětlí a ukáží naši profesionální instruktoři a osobní trenéři.

Máte dotaz nebo potřebujete poradit?

Nechte nám na sebe kontakt a my se Vám brzy ozveme.

Při zpracování Vašeho požadavku se řídíme nařízením o Ochraně osobních údajů.